Till Paris

Efter frukosten knatade jag upp till Stefan och började prova basar. Mmmmmm… Jag provade många olika och hittade snabbt en favorit. Väldigt lik den han ska bygga till mig… Det kom också en annan kille dit med en bas han hade lånat och testat i orkester en månad. Det var jättestor men helt underbar! Fast det är ju ganska självklart att det är lättare att få till en stor klang i en stor kropp. Nu ska jag låta någon annan ta över innan jag snöar in alldeles…

Tja tja Bloggen! aaaa asså vi åkte ju liksom till Paris. Wow säger jag bara! Shit vad jag älskar staden. Man kan shoppa o shoppa o shoppa.
Jag tror att vi fattar vem som har tagit över… HANNA 🙂 Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva… När vi kom dit så märkte vi direkt att vi bodde på samma gata som Moulin Rouge vilket jag tyckte var väldigt coolt. Efter vi hade packat in i rummen så gav vi oss iväg på Paris gator och torg till vi hamnade på ett sjukt dyrt mat ställe precis bredvid Notre Damm. DE TOG 6.60 EOUR FÖR EN HALV LITER VATTEN?! Men dom hade goda mackor iaf.
Andra dagen så vandrade vi iväg till Eiffeltornet och köade i evigheter, eller jag och Maja gick runt lite i krimskrams stånd när de andra stod i kö, för att få komma upp. Jag trotsade mina (som pappa kallar det) demoner och åkte hela vägen upp i tornet. Det var jätte fin utsikt och det var inte så läskigt. Inte för att jag trodde att det skulle vara jätte läskigt för jag har ”jobbat” mycket med mina demoner på sista tiden. Efter att vi varit i tornet så travade vi iväg in i staden för att hitta ett H&M för jag behövde verkligen en ny klänning för jag märkte att klänning är det bästa man kan ha på sig, haha. Jag hittade en jätte fin för bara 14 euor! Efter det var vi alla as irriterade och trött och hungriga och allmänt trötta på värmen så vi började gnälla oss fram i Paris för att hitta mat. Efter blod, svett och tårar så hittade vi ett jätte bra ställe! De hade jätte god mat. Efter att vi alla blivit mätta och belåtna började vi gå tillbaka till hotellet men stannade för att äta CRÈPS 😀 när vi gick förbi ett ställe så började jag ropa ”CRÈPS CRÈPS CRÈPS!!” och då började mannen i butiken och ropa ”CRÈPS CRÈPS CRÈPS!” och kom ut och hälsade och var jätte trevlig. Alla utom mamma beställde varsin créps med nutella och banan och det var en perfekt avslutning på kvällens ätande.
När vi väl kommit tillbaka till hotellet var vi alla helt utmattade, inte konstigt för vi hade gått ca 20000 steg(14km) i 30 grader, så jag tappade upp ett halv kallt bad och bara njöt av att frysa lite. Sen blev det hopp i säng för att sova sista natten i den fantastiska staden Paris.

Erik hälsar att ölen var god men dyr.

2 svar på ”Till Paris”

  1. Hej sötnozar! Så roligt att du också fick skriva , Hanna! Jättetrevligt att höra hur ni har det. Lena vi blev sååå nyfikna. På ditt basprovande och inhandlande. Jag glömmer att trycka på rätt tangenter men jag måste ju träna mig . Vi har det varmt och skönt, hammocken är uppsatt gräset växer, blommor törstar och i morgon em. Kommer Karinfam. De är i Bengtsfors just nu. Varm och solig kram till er alla fem..

  2. Paddan uppför sig lite underligt men förhoppningsvis har kommentaren gått fram.
    Kram från morfar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *